Aprenem els ODS des de casa

El Covid-19 ha portat al món una situació totalment nova a la que ens hi estem acostumant a poc a poc. Tot el que comporta i el fet d’haver-nos d’estar a casa confinats, ens anima a plantejar-nos quin és el futur que volem i quines actituds hem de canviar per poder viure en un món millor.

En aquesta secció et proposem una sèrie de recursos i material per treballar amb els infants durant el confinament. Tots ells tenen els ODS com a tema principal i es poden realitzar des de casa. Recomanem la supervisió d’un adult.

manualitats pdfmanualitats pdf

Recursos i material

Voleu seguir treballant per un futur millor des de casa? En aquest apartat hi trobaràs una recopilació d’informació i idees per seguir fent un futur millor des de casa.


...

Tallers en línia pensats per a engrescar a tota la família al voltant dels hàbits dús sostenible de l’energia a casa.

Sessió lúdica d’aprenentatge adreçada a les famílies
...

La Direcció de Salut ha publicat una Guia de serveis i recursos emocionals, tant municipals com d'entitats.

Barcelona des de casa
...

Recull de recursos realitzats per al ONU amb la temàtica dels ODS com a rerefons per aprendre a casa durant el confinament. (La majoria estan en anglès).

World largest lesson
...

Recull d'iniciatives per difondre pràctiques o accions de les entitats socials per intentar reduir o superar de forma creativa les dificultats originades per la situació actual.

Facebook

Twitter

...

UNICEF i Alcantara Family Foundation fan un programa diario protagonitzats pels nens i nenes.

Clip Club TV
...

Accions d’ajuda als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus.

Infancia
...

Crònica del confinament amb ulls d’infant amb les experiències, reflexions i creacions dels nens i les nenes al voltant de la situació causada per l’alarma de la Covid-19

estimat diari